Personlig trening

Mine kunder skal føle seg sett og ivaretatt. Stikkord som karakteriserer det jeg etterstreber i mitt arbeid, er kvalitet, trygghet og treningsglede. Innen trening finnes det sjelden én generell løsning, derfor er god dialog avgjørende for å komme frem til den beste løsningen for akkurat deg.

Livsstilsendring

Enten du står overfor en større livsstilsendring, ønsker mer struktur på treningen eller å ta sunnere valg i hverdagen, så kan jeg hjelpe deg i gang. Jeg vil alltid avsette god tid før vi starter opp med et større prosjekt.

Gravid

Svangerskap oppleves ulikt og det er viktig å finne sin egen balanse mellom nok hvile og riktig trening. Jeg har erfaring med både dem som kan trene tungt helt fram til fødsel og dem som må tenke nytt og i større grad roe ned under svangerskapet. Dersom du opplever bekkenproblematikk kan jeg hjelpe deg med øvelser som du føler deg trygg på å gjennomføre.

Barsel

Har du nylig født og trenger råd om hvordan du skånsomt, men effektivt kommer i form igjen, så hjelper jeg deg gjerne. Du kan ta med babyen til mine lokaler. Jeg kan også komme hjem til deg dersom det er best for deg.

Jeg arrangerer mammacamp, utendørs trening i gruppe med vogn, i perioder.