Personlig trening

Mine kunder skal alltid føle seg sett og ivaretatt. Stikkord som karakteriserer det jeg alltid etterstreber i mitt arbeid, er kvalitet, trygghet og treningsglede. Innen trening finnes det sjelden én generell løsning, derfor er god dialog avgjørende for å komme frem til den beste løsningen for akkurat deg.

Livsstilsendring

Å endre vaner er krevende. Derfor jobber jeg på en måte hvor vi sammen griper fatt i litt og litt av gangen. Dersom du er ute etter varig livsstilsendring, vil jeg alltid avsette god tid med deg før vi starter opp et større prosjekt, slik at vi blir enige om hva du ønsker og hvordan du ønsker å gripe prosjektet an.

Gravid

Svangerskap oppleves svært ulikt og det er viktig å finne sin egen balanse mellom nok hvile og riktig trening. Jeg har lang erfaring med veiledning av gravide - også av bekkenproblematikk. Jeg har erfaring med både dem som kan trene tungt helt fram til fødsel og dem som må tenke nytt og i større grad roe ned under svangerskapet. Jeg ønsker å bli kjent med deg og dine behov, for deretter å lage et opplegg som passer for deg og som du føler deg trygg på å gjennomføre.

Barsel

Har du nylig født og trenger råd om hvordan du skånsomt, men effektivt kommer i form igjen, så hjelper jeg deg gjerne. Du kan ta med babyen til mine lokaler. Jeg kan også komme hjem til deg dersom det best for deg.

Jeg arrangerer også mammacamp i perioder - det vil si utendørs trening med vogn.