Jeg tilbyr PT-gruppene "Sterkere" og "Crosscamp" innendørs i mine lokaler med 4-6 deltagere. Begge disse øktene leveres for tiden digitalt. Det som kalles "Bootcamp" på mine onlineøkter, tilsvarerer "Crosscamp" når det leveres som digital versjon.

Crosscamp

Crosscamp er en morsom og svært effektiv økt med inspirasjon fra både bootcamp og crossfit. Det er fokus på rett teknikk slik at man kan løfte tyngre i løpet av kursperioden, samtidig som vi holder et relativt høyt tempo. Dette er trening for deg som liker å ta deg helt ut og som er glad i styrketrening.

Sterkere

Sterkere timen for deg som vil ha en effektiv økt som virkelig styrker hele kroppen. Her jobber vi med både rolige stabiliseringsøvelser og tyngre, mer eksplosive øvelser. Du lærer å trene teknisk riktig slik at du trygt kan øke motstanden og trene tyngre i løpet av kursperioden. Du blir fulgt grundig opp underveis i økta og du vil også få mange tips til egentrening.

Bootcamp

Bootcamp er gøy og effektivt. Alle de store muskelgruppene får seg en real styrkeøkt, samtidig som kondisjonen får kjørt seg. Jeg legger alltid opp til at deltakerne får utbytte på sitt nivå, men dette er en økt for deg som liker å ta deg litt ekstra ut. Jeg arrangerer både moderate og intensive bootcamper.