Personvernerklæring

Kreativ Trening AS er etter personvernlovgivningen ansvarlig for behandlingen av besøkendes og kunders personopplysninger.

Kreativ Trening AS, org.nr 911 990 997, Rådyrveien 11, Oppegård, NO-1413 Tårnåsen.

Kontaktopplysninger: telefon 99 23 03 66, e-post kristin@kreativtrening.no.

Generell kontakt

Tar du kontakt på telefon eller e-post behandles opplysningene om deg på en sikker måte og i tråd med hva henvendelsen gjelder.

Nettside

På nettsiden www.kreativtrening.no bruker vi informasjonskapsler (cookies) for statistikkformål med verktøyet Google Analytics.

Kreativ Trenings sider på Facebook og Instagram

Selskapets sider på Facebook kan du stille spørsmål og gi kommentarer. Her kan personopplysninger om deg bli behandlet. Ved kundehenvendelser så vil Kreativ Trening AS tilstrebe å gi deg en rask tilbakemelding. Eventuelle konkurranser på selskapssiden hvor en vinner skal kåres, og kan for eksempel måtte behandle personopplysninger om deg for å kåre en vinner. Vi har videre tilgang til statistikk over innlegg på vår Facebook-side gjennom standard Facebook-verktøy. Kreativ Trening AS bruker ikke opplysninger fra dine innlegg til andre formål enn å svare, kåre en vinner eller annen behandling som fremgår av aktiviteten på siden. Er du bruker av Facebook, må du selv forholde deg til Facebooks brukervilkår og personvernerklæring når du besøker vår selskapsside.

Kreativ Trening AS har også selskapsside på Instagram, hvor direkte henvendelser vil bli besvart. Brukervilkårene for hvert av de sosiale mediene gjelder generelt for din aktivitet, og du har selv ansvarlig for at innlegg og rettigheter er i orden for bilder du legger ut. Skulle Kreativ Trening ønske å bruke bilder du har lagt ut, vil dette bare skje etter separat muntlig eller skriftlig samtykke med deg.

Databehandlere og utlevering

Kreativ Trening AS kan bruke andre virksomheter til å behandle selskapets personopplysninger gjennom databehandleravtaler. Utlevering av opplysninger kan ellers skje dersom lovgrunnlag foreligger, for eksempel ved pålegg fra offentlige myndigheter.

Rettigheter og klageinstans

Du har rett til innsyn, retting og sletting i tråd med gjeldende personvernlovverk. Har du spørsmål til hvordan Kreativ Trening AS behandler dine personopplysninger, send e-post til kristin@kreativtrening.no og merk e-posten med "Personopplysninger" i tittelen.

Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (cookies)
Kreativ Trening AS benytter informasjonskapsler for å samle inn anonymisert statistikk om bruk med formål om å gjøre nettsidene bedre. De fleste nettlesere er innstilt til å akseptere informasjonskapsler automatisk, men du kan selv velge å endre innstillingene slik at informasjonskapsler ikke blir akseptert. Vær oppmerksom på at dersom du ikke aksepterer informasjonskapsler kan det føre til at våre nettsider ikke vil fungere optimalt.

Deaktivering og sletting av informasjonskapsler
Du kan slette alle informasjonskapsler i nettleseren din etter å ha besøkt nettstedet. Du kan også deaktivere bruk av informasjonskapsler i nettleseren din.