Onlinetrening

Med onlinetrening slipper du transportetappen til trening og mitt mål er at du skal få like godt utbytte av en digital treningsøkt som du ville fått om jeg var fysisk tilstede der du er.

Jeg tilbyr onlinetrening i grupper privat og til bedrifter. Du vil kunne utføre øvelsene i det tempoet som passer deg, og det er opp til deg om du vil ha på kamera under gruppetimer.

Jeg utfører også online coaching individuelt. Les mer her.

Onlinetreningen til Kristin er både morsom og slitsom og Kristin er utrolig flink til å veilede hver enkelt.

Sterkere Online

Dette er en styrketime for hele kroppen, men hvor vi gir ryggen litt ekstra oppmerksomhet. En stabil og skadefri rygg forusetter også ben- og kjernestyrke noe som også får mye oppmerksomhet på denne timen. På denne timen får du ekstra god teknisk veiledning.


Utstyr: Til denne timen er det en fordel at du har litt tyngre vekter til rådighet, i tillegg til strikker og noe som du kan gå opp og ned på.

Sterk Rygg er en effektiv og morsom treningsøkt hvor vi bruker det utstyret vi har (strikker, minibands og vannkanner). Kristin utfordrer, motiverer og finner gode alternativer hvis man har vondt eller andre hensyn som må tas. Når pandemien satte en stopper for å kunne møtes, var Sterk Rygg online et veldig godt alternativ.

- Heidi (38)

Bootcamp Online

Bootcamp online er en svært effektiv og variert time hvor vi både utfordrer styrke og kondisjon. Det er en fordel at du liker å ta deg litt ekstra ut. Det er litt høyere intensitet på mandagsøkta enn onsdagsøkta.


Utstyr: Til denne timen trenger du matte, noe å gå opp og ned på og gjerne noen vekter og treningsstrikker.

Bootcamp online fungerer utrolig bra! Jeg tenkte først at det nok ikke ville være like effektiv som å fysisk møte på bootcamp-trening ute, men der tok jeg feil! Jeg blir like sliten, svett og støl som vanlig utendørs bootcamp.

- Marianne (51)

Puls Online

Dette er en energisk kondisjonsøkt på en halvtime hvor du får opp pulsen til drivende musikk og med enkel koregrafi.


Utstyr: På denne økta er det en fordel at du har noe tyngre utstyr tilgjengelig.

Jeg har alltid tenkt at onlinetrening ville bli litt "kleint" og jeg hadde en forestilling om at jeg ikke vlle bli spesielt sliten av å trene foran en skjerm alene i min egen stue. Her tok jeg fullstendig feil! Onlinetreningen til Kristin er både morsom og slitsom og Kristin er utrolig flink til å veilede hver enkelt.

- Elisabeth (39)

Sterk og Smidig Online

Dette er en roligere, men smart økt som både åpner opp og styrker fra innsiden. Vi flyter oss gjennom denne økta og særlig kjernen utfordres. Timen passer for alle som ønsker å bli mer smidige, noe som igjen kan gjøre at du får større utbytte av generell styrketrening, men dette er også en ren styrkeøkt i seg selv med mange skadeforebyggende øvelser.


Utstyr: Til denne økta trenger du kun en matte.

Dette var en utrolig effektiv time for en stiv kropp. En veldig god blanding av litt tøying og yoga strekkøvelser. Anbefales som et supplement uansett andre treningsmåter.

- Christine (46)

Bedrift Online

Kontakt meg direkte for mer info om mine digitale treningsøkter for bedrifter. Jeg samarbeider også med andre instruktører for online bedriftstrening.

Hold deg oppdatert

I mine ulike Facebook-grupper poster jeg relevant innhold til aktive kunder.

Relevante innlegg

Til bloggen