Inspirasjonskurs med utgangspunkt i boka TREN UTE

La meg inspirere din gjeng eller arbeidsplass til selv å skape egne, gode treningsøkter! Med utgangspunkt i min bok "TREN UTE - Sterk med kreativ trening", lager jeg ulike samlinger som jeg tilpasser din gruppe. Jeg vil gi dere mange tips til hvordan dere selv kan dra i gang egne mosjonsgrupper, hvor dere selv står i regien, enten det være seg i arbeidstiden, eller kveldstrening i gata hvor du bor.

Hvorfor trene ute?

Naturen roer oss ned og har positiv effekt på stress, hjerterytme og følelsen av velvære. Studier har vist at å tilbringe tid i naturen kan gjøre oss mer kreative og at selv korte turer i naturen har målbar og positiv effekt på negative tanker. Om du legger til alle gevinstene fysisk aktivitet også har for helsa, så forstår man jo hvorfor det å trene ute er dobbelt opp bra for oss! Jeg er overbevist om at lykkefølelsen det å være ute kan gi deg i seg selv, veier helsemessig opp for at treningsøkta ikke alltid er den hardeste.

Tren ute

Hvordan boka er bygget opp

I boka TREN UTE gir jeg grundig beskrivelse av over 100 effektive øvelser du kan gjøre ute. De fleste øvelsene kan selvfølgelig også utføres inne.

Boken TREN UTE

Boka er bygget opp slik at hvert kapittel introduseres med faktabaserte opplysninger om fysisk aktivitet.

Boken TREN UTE

Jeg ønsker at leseren av boka raskt skal kunne se muligheter og komme i gang med trening. Derfor avslutter jeg hvert kapittel med et treningsprogram satt sammen av alle øvelsene som er presentert i kapitlet.

Boken TREN UTE

Jeg har også ett kapittel som viser øvelser du kan gjøre med treningsstrikk, og ett kapittel med øvelser du kan gjøre med vanndunker.

Boken TREN UTE

Jeg viser deg at mulighetene for å få seg både en liten og lett eller en lengre og tøff treningsøkt i naturen er utallige, og at det bare er å bruke kreativiteten og selv skape egne favorittøkter. I de siste kapitlene har jeg dessuten satt sammen mange konkrete treningsprogram til deg.