Kristins Treningstips

Onlinetrening

PT og livsstilsendring

Utendørstrening

Treningsreiser

Se alle tjenester

Kristin Granum Rosebø

Jeg har jobbet i treningsbransjen siden 2000 og er utdannet helse- og treningsfysiolog fra Norges Idrettshøgskole. Da Kreativ Trening AS ble etablert i 2013, hadde jeg allerede lang erfaring med å jobbe selvstendig ved siden av min jobb ved ulike treningssentre. Med etterutdanning i Coaching og Livslæring fra Oslo Met har jeg lært meg gode teknikker for arbeid med livsstilsendring. Min lidenskap er treningsglede, og mine kunder skal alltid føle seg trygge og ivaretatt.

Les mer om meg og reisen min her.

kristin granum rosebø
Trening UteEt folkehelsekonsept av Kristin Granum Rosebøwww.treningute.no

Trening UTE er et folkehelsekonsept skapt av Kristin. Idéen til konseptet oppstod i forbindelse med utgivelsen av boka «TREN UTE – sterk med kreativ trening». Gjennom Trening UTE leverer Kristin de digitale løpekursene «Kom i gang med løping» og «Bli en bedre løper». Kristin får også hjelp av en rekke ambassadører til å holde i gratisaktiviteter til glede for alle i nærmiljøet. Det er Kristin som er ildsjelen bak det årlige terrengløpet «Grønliåsen Rundt» i Nordre Follo som har blitt arrangert i regi av Trening UTE.

«Gjennom Trening UTE ønsker jeg å inspirere flere til å komme seg ut og ta i bruk naturen og trene sammen i nabolaget. Jeg vil vise folk hvor enkelt og gledesfylt trening kan gjøres under åpen himmel.»

Besøk Trening UTE sin egen nettside her.
tren ute

Siste innlegg

I bloggen min finner du gratis treningstips, inspirasjon og nyttig informasjon!
Til bloggen