Bootcamp

Bootcamp er gøy og effektivt. Alle de store muskelgruppene får seg en real styrkeøkt, samtidig som kondisjonen får kjørt seg. Jeg legger alltid opp til at deltakerne får utbytte på sitt nivå, men dette er en økt for deg som liker å ta deg litt ekstra ut. Jeg arrangerer både moderate og intensive bootcamper.

Løpeteknikk og intervalltrening

Ønsker du å bli en mer uanstrengt løper og få mer forståelse for hvordan du kan sette sammen gode treningsøkter der løping står i fokus? Les mer for informasjon om veiledning i gruppe, online eller én til én.

Mammacamp

Dette er et kurs som tilrettelegges slik at det passer både for deg som nylig har født og for deg som er klar for litt tyngre trening. Øktene er skånsomme, men effektive, og målet er å styrke kroppen etter svangerskap og fødsel. Det vil bli gitt mange tips til egentrening mellom øktene.

Meld deg gjerne inn i denne gruppa om du vil ha mer informasjon om neste mammacamp.

Konseptet TRENING UTE

Trening UTE er et folkehelsekonsept. Utendørstrening kan være nøkkelen til god helse, overskudd og god form. Det er lett tilgjengelig, ukomplisert, tidseffektivt, variert og gir fantastiske opplevelser ute i frisk luft. Under konseptet Trening UTE gir jeg treningstips og setter i gang lokale gratisaktiviteter sammen med en rekke ambassadører.

Les mer om Trening UTE.