Kreativ Trening

Om meg

Jeg har alltid vært opptatt av å jobbe kreativt i prosjekter og med mine kunder. Innen trening synes jeg sjelden én generell løsning er god nok. God dialog og kjemi er avgjørende for å komme fram til de beste løsningene for hver enkelt. For meg er det helt avgjørende å ha en god relasjon til alle jeg leverer tjenester til, for at de skal få mest mulig utbytte av tiden de tilbringer sammen med meg. Stikkord som karakteriserer det jeg alltid etterstreber i mitt arbeid er kvalitet, trygghet og treningsglede. Mine kunder skal føle seg sett og ivaretatt.

UTDANNELSE

Jeg har bachelor i "Fysisk aktivitet og helse" fra NIH (2005). Jeg har videreutdannet meg innen "Coaching og livslæring" (20sp) ved Høgskolen i Oslo og Akershus (2012). Jeg har også eksamen i "Motiverende samtale" (10sp). I tillegg har jeg en rekke kurs og sertifiseringer etter 15 år i treningsbransjen.

ERFARING SIDEN 2000

Da jeg begynte å studere ved Norges Idrettshøgskole (NIH) i 2000, kom jeg rett fra teaterlinja ved Romerike Folkehøgskole - som var en relativt stor kontrast til NIH. Etter et spennende år med drama, hadde jeg lyst til å gjøre noe annet, og valgte derfor å søke plass på grunnfag idrett. Jeg meldte meg for første gang inn på treningssenter da jeg gikk på Romerike, og det var i denne perioden jeg begynte med styrketrening. Tidligere hadde jeg spilt håndball til jeg fylte 18.

Samme høst som jeg startet studiene ved NIH fikk jeg jobb på treningssenter som treningsveileder (i dag ville jeg blitt kalt PT i den rollen), og siden den gang har jeg jobbet i bransjen. Jeg startet kursing for å bli Personlig Trener (PT) samtidig som jeg studerte "Fysisk aktivitet og helse" videre på NIH. Jeg har jobbet som Personlig Trener siden 2001 hvilket betyr at jeg var en av de rundt 50 første PTene i Norge og en av de første "fulltids-PTene" i landet. Fra å stå helt på egne bein som eneste PT på senteret, til å se hvordan virksomheten har eksplodert og utviklet seg, har vært veldig spennende og lærerikt.
I studietiden jobbet jeg relativt mye som PT. Jeg var også veldig aktiv i studentstyret. Jeg valgte å ta bachelorgraden min over flere år slik at jeg fikk mulighet til å få god arbeidserfaring parallelt med utdannelsen ved NIH. I tillegg tok jeg flere kurs ved siden av. Jeg kurset meg til gruppeinstruktør i ulike varianter (aerobic, høy puls, styrke, core og sykkel), kursholder innen vektreduksjon, og massør. En rekke år hadde jeg også et eget firma hvor jeg leverte ulike tjenester rettet mot bedrift, især energipauser, gruppetimer, massasje og foredrag.

Jeg ble nominert til "Årets Personlige Trener" i 2012 og 2013 av Norges Idrettshøgskole.

KREATIV TRENING AS

Tanken bak Kreativ Trening kom i 2011, og det startet som et enkeltpersonforetak tidlig i 2012. Fra våren 2013 har jeg jobbet fulltid med Kreativ Trening som da også ble endret til Kreativ Trening AS. 

KONTAKT

Send E-post