Tren Ute

TREN UTE OG BLI STERK MED KREATIV TRENING

Jeg ønsker å spre lystbetont og helsebringende trening. La oss ikke gjøre fysisk aktivitet mer komplisert enn det behøver å være. Variasjonsmulighetene er likevel mange! Jeg tror på din evne til selv å skape effektive treningsøkter. I denne boka har jeg grundig beskrevet teknisk utførelse av over hundre øvelser. I tillegg gir jeg tjue ulike treningsprogram som du kan ta med deg ut. Alle programmene er oppsummert på én "mobilside" som du tar bilde av, slik at du enkelt kan ta med deg programmet ut i naturen.

Ønkser du boka tilsendt direkte fra Kristin for kun 199,-, kan du sende en mail til kristin@kreativtrening.no og legge igjen din adresse, så får du den i posten i løpet av få dager.

Hvorfor trene ute?

Naturen roer oss ned og har positiv effekt på stress, hjerterytme og følelsen av velvære. Studier har vist at å tilbringe tid i naturen kan gjøre oss mer kreative og at selv korte turer i naturen har målbar og positiv effekt på negative tanker. Om du legger til alle gevinstene fysisk aktivitet også har for helsa, så forstår man jo hvorfor det å trene ute er dobbelt opp bra for oss! Jeg er overbevist om at lykkefølelsen det å være ute kan gi deg i seg selv, veier helsemessig opp for at treningsøkta ikke alltid er den hardeste.

Tren ute


Hvordan boka er bygget opp

I boka TREN UTE gir jeg grundig beskrivelse av over 100 effektive øvelser du kan gjøre ute. De fleste øvelsene kan selvfølgelig også utføres inne.

Tren Ute

Boka er bygget opp slik at hvert kapittel introduseres med faktabaserte opplysninger om fysisk aktivitet.

Tren Ute

Jeg ønsker at leseren av boka raskt skal kunne se muligheter og komme i gang med trening. Derfor avslutter jeg hvert kapittel med et treningsprogram satt sammen av alle øvelsene som er presentert i kapitlet.

Tren Ute

Jeg har også ett kapittel som viser øvelser du kan gjøre med treningsstrikk, og ett kapittel med øvelser du kan gjøre med vanndunker.

Tren ute

Jeg viser deg at mulighetene for å få seg både en liten og lett eller en lengre og tøff treningsøkt i naturen er utallige, og at det bare er å bruke kreativiteten og selv skape egne favorittøkter. I de siste kapitlene har jeg dessuten satt sammen mange konkrete treningsprogram til deg.