Kreativ Trening

Skreddersydd opplevelse til ditt arrangement for bedrift eller private gruppe.

Jeg kan hjelpe din bedrift med ulike arrangementer hvor du ønsker innsalg med fysisk aktivitet. Jeg kan også lage fagsamlinger hvor vi fletter teori og praksis sammen. Eksempler på konsepter jeg kan tilby er:

- Enkeltstående gruppetimer (1 time)
- Foredrag om fysisk aktivitet og helse "Litt er bedre enn ingenting" (1 time)
- Treningsarrangement med både fysisk del og samtale/foredrag (2 timer)
- Helg-samling (2 døgn)
- Treningsreise (3-7 døgn)

Jeg tilbyr det meste innen trening og kan arrangere alt fra gruppetimer innen kondisjon og styrke inne til bootcamp og løpetrening ute. Jeg kan kurse dine ansatte slik at de kan ta ansvar for enkle gruppetimer for sine kollegaer, eller jeg kan tilpasse egne treningsprogram til deres ansatte slik at deres individuelle behov blir ivaretatt enten det gjelder tøffere trening, eller ergonomisk trening for å forebygge skulder- og nakkeproblematikk. Jeg tilbyr spesifikke opplegg og fellessamlinger for bedrifter og treningsgrupper rettet mot ulike løp og har særlig erfaring med Holmenkollstafetten, Oslos Bratteste og Oslo Maraton.

Inspirasjonskurs med utgangspunkt i boka TREN UTE

La meg inspirere din gjeng eller arbeidsplass til selv å skape egne, gode treningsøkter! Med utgangspunkt i min bok "TREN UTE - Sterk med kreativ trening", lager jeg ulike samlinger som jeg tilpasser din gruppe. Jeg vil gi dere mange tips til hvordan dere selv kan dra i gang egne mosjonsgrupper, hvor dere selv står i regien, enten det være seg i arbeidstiden, eller kveldstrening i gata hvor du bor.

Jeg hjelper deg gjerne med å utvikle en ide om hvordan fysisk aktivitet kan passe inn i ditt arrangement. Send meg en mail, så kommer vi sammen fram til en løsning som passer deg Mestringsfølelse og treningsglede vil alltid stå i fokus i mitt arbeid med større eller mindre grupper.

 BETTA MORK

Kristin er virkelig god på å motivere til treningsglede. Hun legger til rette for at enhver person, uavhengig av fysisk form, får motivasjon til å gjennomføre sine individuelle mål. I tillegg har Kristin en sunn tilnærming til trening med fokus på sunnhet, treningsglede og opplevelser i naturen.

 Rune Helland

Kristin er strukturert og kreativ med stor variasjon på øktene og øvelsene. Treningsøktene er meget effektive og det er minimalt med dødtid. Hun er god på å få frem det beste i hver og en i en gruppe med relativt store nivåforskjeller. Jeg har kun fått positive tilbakemeldinger fra mine kollegaer i Orkla.

Rune Helland, Direktør, Investor Relations, Orkla ASA

 MARIT ØiMOEN

Kristin skaper miljø og god stemning på timene sine, og hun får til trening der alle kan være med og alle strekker seg litt ekstra, uavhengig av form, mål og utgangspunkt. Kristin er alltid opptatt av å formidle hvordan man kan få til trening på egenhånd, og hun har gjort meg i stand til å konstruere og gjennomføre egne økter av varierende varighet, fokus og intensitet.

 Rebekka Th. Egeland

Kristin er faglig sterk, engasjert og svært profesjonell i det arbeidet hun foretar seg. Jeg kan anbefale henne på det sterkeste!

Rebekka Th. Egeland, Daglig leder, Falck Healhcare