ELISABETH

Jeg synes Kristin er virkelig god på å motivere til treningsglede. Hun klarer å tilrettelegge for at enhver person, uavhengig av fysisk form, får motivasjon til å gjennomføre egne mål. I tillegg har Kristin en sunn tilnærming til trening med fokus på sunnhet, treningsglede og opplevelser i naturen.

 JOHANNE

Da jeg startet hos Kristin for noen år siden, var trening helt nytt for meg. Jeg hadde forsøkt med som støttemedlem på helsestudio gjennom mange år, men trening falt seg ikke naturlig for meg. Det var både tungt og vondt, og jeg ga fort opp når pulsen økte. Etter en lang sommerferie for noen år siden skjønte jeg at noe måtte endres. Da kontaktet jeg Kreativ Trening!

Etter bootcamper på Hvervenbukta med fantastiske mennesker og masse latter, crosscamper hvor man er i mindre grupper og løpekurs kan jeg nå si at trening er gøy! Kristin hjalp meg til å tørre og til å forsøke vanskelige og nye ting. Hun hjalp meg til å få en grunnleggende god kondisjon og en muskalmasse som gjorde at jeg ikke lenger var "døden nær" under trening. Kristin har masse kunnskap og erfaring og har gjort at jeg har blitt møtt på mitt nivå og at jeg føler meg både sett og hørt. Jeg har hatt det gøy på trening og helsegevinsten har vært stor.

 RIKKE

Takk for fine treningstimer, Kristin! Veldig bra å komme i gang igjen etter fødsel. Treningen har vært tilpasset deltakernes nivå og for meg har det vært viktig å ha en trener som har veiledet meg riktig med tanke på øvelser og belastning ifht hvordan kroppen kjennes etter en fødsel. Bare det å trene ute og bruke nærmiljøet har vært helt supert. Jeg har lært så mange gode øvelser som jeg skal bruke på nærmeste lekeplass. Et stort pluss er at vogn og bæresele kan være med på treningen. Hurra for sterk kropp og helse!

 MARIT

Gjennom fem år med bootcamp- og crosscamptening har aldri to økter vært helt like. Kristin terper på teknikk og sørger for å pushe alle individuelt. Det føles bra å alltid ha gitt litt mer enn jeg vill fått til ved egentrening. Timene hos Kristin har gjort meg i stand til å konstruere og gjennomføre egne økter av varierende varighet, fokus og intensitet. Kristin skaper miljø og god stemning på timene sine, og hun får til trening der alle kan være med og alle strekker seg litt ekstra, uavhengig av form, mål og utgangspunkt.

 ARVE

Dette mener jeg karakteriserer Kristin som PT:

 Initiativrik – kommer regelmessig med innspill på alternative treningsmetoder og samlinger
 Foreslår timer med andre PT’er for å variere treningen og er uredd for å vise fram andre.
 Foreslår enkle hjemmeøvelser for å skape et bedre grunnlag for PT timene
 Har variert kompetansebakgrunn og gir inntrykk av trygghet og modenhet i sin PT rolle
 Flink til å forklare hva og hvorfor
 Fokus treningsglede over tid
 Utfordrer under trening, men samtidig påpasselig med å vurdere dagsform.
 Direkte og tydelig i kommunikasjonen og kan utfordre på en positiv måte
 Variert trening med både bruk av treningsutstyr og bruk av egen kroppsvekt/natur for å skape naturlig belastning. Generelt i godt humør og positiv

 ANNE

Som 18 åring opererte jeg høyre hofteben. Beinet måtte hvile i 6 uker før det kunne trenes opp igjen, innen den tid var "alt" av muskler i beinet borte. Jeg prøvde over lang tid å trene det opp igjen på egen hånd med et program jeg fikk av en fysioterapeut, noe som ente med overbelastninger, betennelse i kneet og depresjon.

Det var ikke før jeg fikk Kristin som personlig trener at jeg så fremgang. Etter en kort stund kunne jeg allerede kaste krykkene. Kristin ga meg ikke bare et sterkere bein, men også motivasjon, glede og bedre selvtillit.

Hun lærte meg den riktige måten å trene på, og var en utrolig god støttespiller i tung tider.

 PÅL

Den absolutt største grunnen til min utvikling var Kristins måte å kommunisere på. Det hjelper jo ikke med all verdens kunnskap hvis man ikke kan formidle den. Når jeg har hatt behov for motivasjon, har jeg fått det. Og når jeg har hatt behov for å dempe meg har jeg også fått beskjed om dette. Og alt har jeg fått på en måte jeg har forstått - enda jeg er oppvokst i Ytre Enebakk. Pt-timene har bestått av innføring og overvåkning av hvordan jeg har utført nye og gamle øvelser. Nye øvelser har blitt innført både av hensyn til egen progresjon, men også for variasjon og motivasjon. Det har virkelig vært gøy å ha det vondt - for man skal jo ta i så det gjør vondt - da er det så godt etterpå. Kristin også fått meg nysgjerrig på trening generelt. Dette har ført til at også spinning og bootcamp også er utprøvd. Takk Kristin, for at du ikke bare reddet en middelaldrene mann fra krykkene eller rullestolen (det var en viss %-vis sjanse for dette i følge A-hus), men har vist meg gleden ved trening - for treningens skyld.

 LINE RENATE

Kristin skiller seg ut i forhold til andre PTer fordi hun lytter til mine behov, mål, bekymringer, frustrasjoner og ønsker - uten å dille eller få ting til å høres enklere ut enn det er. Hun lager opplegg som fungerer utfra hvem jeg er og hva jeg trenger og ønsker, og hun er dønn ærlig, men med en lun humor og varme som gir meg motivasjon og inspirasjon til å ikke gi opp.
 
 Disse personlige egenskapene kombinert med hennes faglige styrke gjør henne perfekt som PT.
 
 I tillegg er hun en veldig dyktig massør. En ypperlig kombinasjon fordi hun vet nettopp hvilke muskler som er belastet på hvilken måte.

 TOM ERIK

Kristin som PT bringer med seg et helt arsenal av ferdigheter inn i sin rolle. Sammen med en god erfaringsbakgrunn og skikkelig utdannelse, står hun for faglig kvalitet og trygghet når du som hennes kunde blir utfordret på komfortsoner.

Det føles trygt å ta steget ut av komfortsonen sammen med Kristin. Ved å skape et felleskap skaper hun også en felles glede gjennom å dele teamets og egne prestasjoner. Gjennom veiledning og variasjon skaper hun motivasjon for videre innsats. Ved å bygge treningsglede, gi verktøyene, stille krav, veilede, og ha god dialog med meg som kunde, har Kristin, som en av mine beste venner formulerte, tatt trening fra å være en hobby til å bli en livsstil.

 BJØRG

Du kan ikke få en mer motiverende, krevende, utfordrende, streng og faglig dyktig personlig trener, enn Kristin. I tillegg er Kristin en utrolig hyggelig, morsom, ærlig og omsorgsfull person. Kristin får meg til å yte mye mer enn noen andre og får meg til å gjøre øvelser jeg aldri trodde jeg ville mestre.

Kristin er dyktig og motiverende som instruktør på gruppetimer og bootcamp og som PT. Treningene med Kristin er utfordrende og du må tåle å bli totalt utslitt. Det er ingen vits å bruke energi på å grue seg til treningen, fordi du vet aldri hva du skal grue deg til. Når du trener med Kristin er ingen trening lik, hun varierer hele tiden og hun finner øvelser som du mestrer.

 EUGENIE

Kristin er inspirerende, streng morsom og omsorgsfull. Ingen kan motivere og få mer ut av meg enn henne. Etter 4 år uten Kristin som PT måtte jeg bare prøve noen timer igjen (reiser gjennom byen for å trene på Kolbotn). Jeg ble nok en gang helt avhengig av hennes treningsglede og push. Oslos Bratteste hadde jeg aldri turt uten Krisitns tro på at dette klarer du. Hun bryr seg om deg og ser dine behov. Bjørg beskriver det best, bedre trener finner vi ikke.

 TRYGVE

Kreativ Bootcamp er et seriøst treningskonsept basert på høy idrettsfaglig kompetanse.

Kreativt fordi det kombinerer trening av muskelstyrke, koordinasjon, balanse og kondisjon i samme treningsøkt. Det er et tilbud som med enkle midler utnytter gruppetrening og sosialt samvær som motivasjonsfaktor. Det er individuelt tilpasset med minimal risiko for skader eller overbelastning. Det er seriøst fordi det ivaretar folkehelseperspektivet i et fysisk treningsprogram.

 REBEKKA TH. EGELAND

Kristin Granum Rosebø er faglig sterk, engasjert og svært profesjonell i det arbeidet hun foretar seg. Jeg kan anbefale henne på det sterkeste!

Psykolog og daglig leder Falch Healthcare

 TNB FYSIOTERAPI

Jeg anbefaler Kreativ Trening og Personlig Trener Kristin Granum Rosebø på det varmeste. Dyktig trener, med både glimt i øyet, bein i nesa og høy faglig kompetanse.

 YOUNAS

Kristin er helt klart den beste motivatoren jeg har hatt gjennom mine mange år som aktiv mosjonist og aktiv basketballspiller. Det at hun i tillegg gir meget gode råd og tips gjør hun som en komplett personlig trener. Jeg har hatt en meget positiv utvikling etter at jeg begynte å følge treningsopplegget til Kristin. Anbefales på det sterkeste!!!!

 LINE

Har hatt Kristin som PT i ett år, og har fått et nytt treningsliv. Kristin er ekstremt motiverende, og treningen med henne er fokusert, variert og målrettet. Jeg trodde aldri jeg skulle trene med PT, men hadde jeg visst det jeg vet i dag hadde jeg begynt for lenge siden. Jeg anbefaler PT-Kristin på det varmeste. Hun har blitt en svært viktig person i mitt liv!

 MARGRETHE

Det hele startet når jeg ved en tilfeldighet meldte meg på Bootcamp november 2011, etter et par år med lite eller ikke noe trening. Lite visste jeg hva jeg bega meg ut på, og det sa også stopp etter 3-4 ggr. Etter noen gode råd om egentrening og oppskrifter fra Kristin med riktig og god ernæring før og etter treningen, kom jeg meg gjennom, med hevet hode til og med!

Uten Kristin ville jeg for det første aldri meldt meg på Holmenkollstafetten, langt mindre sagt ja til etappe 6, i hvert fall ikke i min villeste fantasi kommet på å melde meg på Oslos Bratteste. Dette sier noe om evnen Kristin har til å motivere og engasjere og få folk til å sette seg målsetninger vi aldri ville tenkt på tidligere! Hun gir mye av seg selv og sin tid for at du som kunde skal trives og nå målene dere i fellesskap har satt, i tillegg har hun det menneskelige aspektet som trengs for at i hvert fall jeg skal gi det lille ekstra.

Hadde noen sagt til meg for et år siden at jeg skulle bli ”hektet” av trening, ville jeg ledd av dem. Nå syns jeg det er gøy å gå på trening (selv om kroppen en dag føles tung og sofaen roper), jeg gleder meg til fellessamlingene, det er inspirerende å ha felles målsetninger og jeg bruker ferie og fritid på treningsturer – alt dette takket være Kristin!

 ANN-MERETE

Etter flere år med "av-og-på" trening, så er jeg nå "på", takket være Kristin. Da jeg bestemte meg for å komme meg ut av sofaen satte  jeg meg ned og leste om ulike PT'er. Jeg stoppet opp da jeg leste om Kristin - og trengte ikke lese videre, for jeg skjønte at dette var treneren jeg var ute etter. Med formen på bunn (og vekta på topp…) ba jeg via e-post om at Kristin skulle kjøre meg hardt, med effektiv trening og ikke bare snakk - som om det var nødvendig….. Det var full klaff med en gang, og jeg gledet meg til neste PT-time selv om jeg nesten ikke klarte å gå ut døra etter trening. Jeg trengte drahjelp og det fikk jeg til gangs. Jeg slet noen uker med egentrening mellom PT-timene, men da coachet hun meg igjennom det og motivasjonen for å trene er i dag på topp.
 
Det eneste du vet når du kommer til en time med Kristin er at du kommer til å yte maks og bli skikkelig sliten! Men, timen går jo så utrolig fort, og så digg det er etterpå! Hun utfordrer meg både fysisk og mentalt, og jeg er så glad for at Kristin takler meg når jeg blir sint! Uansett hvor sliten jeg blir, så smiler jeg alltid under trening - jeg føler at jeg lever! Anbefaler på det sterkeste å "innlede et forhold" til Kristin. Jeg har fortsatt en del ting å jobbe med med tanke på min egen helse, men jeg vet at jeg klarer å endre mine dårlige vaner og få et drøss med gode vaner istedenfor. Hvis jeg skulle møte veggen litt underveis, så er det bare å sende en SMS til Kristin og hun muntrer deg opp. Oppfølging utenom treningene er helt fantastisk - ikke vet jeg hvor mange timer døgnet til Kristin har, men det er flere enn mitt!

 HILDE

Jeg hadde lenge, via venner, hørt om en som het Kristin og som skulle være en fantastisk god PT. Selv var jeg helt sikker på at det var utelukket at jeg skulle sette mine ben på et treningssenter iført tights. Der tok jeg feil! Kristin ble min PT. Med sitt smittende humør og gode smil har det blitt mange svette økter ute og inne, i sol og i regn.Treningen med Kristin har ført til at jeg har funnet igjen trenings-gleden etter et langt opphold på grunn av tidligere skader. Kristin er flink til å motivere, og til å skape variasjon i treningen før treningen blir kjedelig. Dette gjelder både inne på treningssentret og ute med Kreativ Trening. En økt er aldri kjedelig, jeg lurer alltid på hva det er Kristin har funnet på nå. Er det strikker, vannkanner, "strandbesøk", eller tautrekking? Eller kanskje det rett og slett er intervalltrening? Kristin har også klart den store bragden å motivere meg og få meg med på å løpe Holmenkollstafetten og å være med på Oslos Bratteste. Nå er det jeg som forteller andre om den fantastiske PT'n som heter Kristin Rosebø!

 MARIANN S. JOHANSEN

Jeg møtte Kristin for første gang på et gravidekurs. Kristin klarte ila dette kurset å gi meg masse treningslyst og motivasjon til videre trening i svangerskapet. Jeg la også fort merke til at hun er utrolig faglig dyktig, kreativ når det kommer til øvelser og ikke minst så er hun en hyggelig person som oppriktig bryr seg om hver enkelt kunde. Valget var derfor ikke vanskelig når jeg i januar 2012 skulle begynne med PT-timer, den jobben måtte gå til Kristin. Sammen med Kristin har jeg opplevd store resultater og masse mestringsglede. Jeg hadde aldri i verden trodd jeg skulle være med på verken bootcamp-trening eller Holmenkollstafetten, men det har jeg gjort, og det har gått bra også.
 
Men hadde det ikke vært for en motiverende og engasjert Kristin hadde det aldri skjedd. Jeg kan anbefale Kristin på det varmeste, både som Personlig Trener og i gruppesammenheng (gravidetrening og bootcamp). Du kommer ikke til å bli skuffet!

 ORKLA ASA

Kristin er strukturert og kreativ med stor variasjon på øktene og øvelsene. Treningsøktene er meget effektive og det er minimalt med dødtid.

Hun er god på å få frem det beste i hver og en i en gruppe med relativt store nivåforskjeller.

Jeg har kun fått positive tilbakemeldinger fra mine kollegaer i Orkla.

Rune Helland, Direktør, Investor Relations, Orkla ASA

 ANNETTE

Første møte med Kristin var på Rygge flyplass -eg hadde meldt meg på Bootcamp i Spania ca ei veke før og viste lite om kva eg gjekk til. Sidan dette var første ferietur aleine, var det litt skummelt og samtidig veldig spennande! På denne tida var eg drittlei trening og målet med turen var å få treningsmotivasjonen tilbake. Dette klarte Kristin.

Eg angra ikkje eit sekund. Eg hadde tidenes ferie, masse variert trening, stifta nye bekjentskap som eg fortsatt er så heldig å ha, og ikkje minst, eg blei kjent med Kristin som lærte meg å tenke variasjon når det gjaldt
trening og treningsmotivasjonen kom tilbake. Dette blei ikkje siste tur med Kristin og eg gler meg til endå fleire i framtida.

 Kristin er flink til å motivere og utfordre. Så når Kristin spør om eg vil vere med å gå Oslo bratteste om to dager, så seier ein ja ;) Dette er ein kjekk tradisjon med Kreativ Trening som eg no har gjennomført tre år på rad, siste gang som gravid. Neste år blir det med bæremeis.

Eg er òg så heldig at eg bur på østlandet og kan vere med på bootcamp som Kristin arrangerer her. Eg føler meg alltid topp etter ei trening med Kristin, ja det er tungt fordi ho får deg til å gje det lille ekstra. No gler eg meg til mammacamp med dama her, må berre føde først :)