Kreativ Trening

Kvalitet, trygghet og treningsglede

Jeg er opptatt av å ivareta dine ønsker og behov, samtidig som vi jobber aktivt og effektiv mot dine mål. Kvalitet, trygghet og treningsglede er stikkord jeg alltid etterstreber i mitt arbeid, og det er viktig at treningen blir en positiv opplevelse som gir like mye mental som fysisk tilfredshet. Jeg har erfaring som PT siden 2000, og var en av Norges første fulltids-PTer. Siden 2013, da jeg etablerte Kreativ Trening AS, har jeg jobbet langt mer variert enn jeg hadde anledning til på et treningssenter - nå har jeg anledning til å se og kommunisere med kundene mine på en mye mer genuin måte. Muligheten for å jobbe selvstendig og i rolige omgivelser har gitt meg mer kunnskap og forståelse for det enkelte individets personlige behov i en endringsprosess, uansett om det er maraton eller glede i hverdagen som er målet.

Livsstilsendring tar tid, og jeg tror på tålmodighet i en slik fase. Å endre vaner er krevende, derfor jobber jeg på en måte hvor vi griper fatt i litt og litt av gangen. Dersom du er ute etter varig livsstilsendring, vil jeg alltid avsette god tid med deg før vi starter opp et større prosjekt, slik at vi kommer til enighet om hva som er realistisk. I tillegg er kjemi oss i mellom avgjørende for din motivasjon. En kombinasjon av ukentlige PT/coachingtimer og PLUSS-PAKKE er det jeg anbefaler i en slik oppstartfase.

Jeg har kun kapasitet på dagtid.

JEG TILBYR

 Hjemmetrening i ditt hjem
 Trening på din arbeidsplass
 Utendørstrening der du ønsker å trene
 Trening i mine lokaler
 Personlig Trening i små grupper
 Massasje og stretching
 PT-pluss: ekstra oppfølging

SPISSKOMPETANSE

 Livsstilsendring - trening som medisin
 Styrketrening

 Løpetrening
 Trening for eldre
 Trening for barn og unge
 Gravide og barsel
 Skadeforebyggende trening og opptrening av skader i samråd med mine samarbeidspartnere

PLUSS-PAKKE (4 UKER)

Dette er en tilleggspakke for deg som trenger den lille ekstra oppfølgingen. Pluss-pakken passer særlig for deg som skal i gang med livsstilsendring, eller for deg som føler at du stagnerer og ikke klarer å holde motivasjonen oppe mellom øktene hvor vi møtes.

 Samtale på web eller telefon i inntil 30 minutter én gang i uka
 Oppfølging på sms eller mail 3 dager i uka


PRIS 4 UKER MED PT-PLUSS: 2900,-

PRISLISTE

1 time (55 min) : 950,-
11 timer (55 min) 9500,- *
1 ekspress (25 min) : 530,-
11 ekspress (25 min): 5300,- *

* Tilbud på 11 timer gjelder kun for trening i mine lokaler.

Kjøretillegg på 600,- pluss eventuell parkeringsavgift kommer i tillegg når jeg kommer hjem til deg i Oslo og Akershus. Duotimer koster +40%.

Prisene gjelder også for webcoacing.

Coaching

EKSEMPLER PÅ PROBLEMATIKK JEG KAN HJELPE DEG MED:

- Å komme i gang med trening
- Endre på dårlige vaner
- Planlegge og prioritere i hverdagen

Jeg har eksamen i “Motiverende samtale” (10sp) og “Coaching og livslæring” (20sp) ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Dette er en videreutdanning som krever minimum 3 år med relevant utdanning (bachelorgrad) for opptak til studiet. I coaching anvendes metoder til frigjøring av potensialer, ubrukte ressurser og mestringsevner hos den enkelte. Målet er at klienten selv skal tilegne seg nye løsnings- og læringsalternativer og få erfaringer i en ressursorientert tenke- og væremåte. Gjennom samtale kan vi nærme oss målet ditt eller synliggjøre tankene og følelsene dine. Coaching kan hjelpe deg slik at du tar bevisste veivalg samtidig som du gjennomgår personlig utvikling. Min spisskompetanse er livsstilsendring og jeg implementerer ofte fysisk aktivitet som del av min coachingtilnærming. Dersom du er nysgjerrig på om coaching kan hjelpe deg, ta gjerne kontakt for en uforpliktende prat.

Send e-post

 Anne

"Kristin lærte meg den riktige måten å trene på, og var en utrolig god støttespiller i tunge tider."


 LINE

"Kristin skiller seg ut i forhold til andre PTer fordi hun lytter til mine behov, mål, bekymringer, frustrasjoner og ønsker - uten å dille eller få ting til å høres enklere ut enn det er." 

 Bjørg

"Du kan ikke få en mer motiverende, krevende, utfordrende, streng og faglig dyktig personlig trener, enn Kristin."


 PÅL

"Den absolutt største grunnen til min utvikling var Kristins måte å kommunisere på. Det hjelper jo ikke med all verdens kunnskap hvis man ikke kan formidle den." 

Mitt hjemmestudio