Bootcamp Kreativ Trening

Bootcamp

Vi holder høy intensitet gjennom hele timen, og varierer mellom kondisjon- og styrketrening. Jeg bruker primært egen kroppsvekt utendørs, men også enkelt utstyr som treningsstrikker, tau og vannkanner.

TØFF OG TØFFERE

I kursperioden tilbyr jeg TØFF og TØFFERE bootcamp som varer 6-10 ganger avhengig av sesong. Vinter og sommer tilbyr jeg drop-in bootcamp som passer for "alle".

Les mer

Løpeteknikk Kreativ Trening

Løpeteknikk

For å delta på dette kurset er det en fordel at du kan løpe rolig i 30 minutter sammenhengende, men alle får anledning til å jobbe på sitt nivå på dette kurset. Vi vil ha fokus på enkle knep som bedrer teknikken og gjør deg til en raskere og mer "uanstrengt" løper. Det vil rettes fokus mot teknikk både på flatmark og terreng, samt i ulikt tempo. Du vil i tillegg får mange ideer til hvordan du kan sette sammen ulike intervalløkter. I etterkant av hvert kurs vil du få en mail som oppsummerer det vi har vært gjennom og tips til egentrening.

Les mer

Crosscamp Kreativ Trening

Crosscamp

Crosscamp er morsom og svært effektiv trening med inspirasjon fra både bootcamp- og crossfittrening. Kurset foregår inne i vinterhalvåret.

Kurset varer 4-8 ganger avhengig av sesong.

Les mer