Kreativ Trening

Bootcamp

Vi holder høy intensitet gjennom hele timen, og varierer mellom kondisjon- og styrketrening. Jeg bruker primært egen kroppsvekt utendørs, men også enkelt utstyr som treningsstrikker, tau og vannkanner. Jeg har avholdt bootcamper på Hvervenbukta siden 2010!

Hver time er forskjellig, så du vet aldri helt hva som møter deg! Vår, sommer og høst bruker jeg det fine området ved Hvervenbukta helt øst i Oslo. Vinterstid legger jeg treningen til Kolbotn eller Hellerasten skole grunnet belysning. På Oppegård har jeg trening hele året. Treningsglede, mestringsfølelse og progresjon står i fokus.

Treningen passer for alle som kan du løpe 10 minutter sammenhengende. Har du skader eller andre hensyn som må tas, kontakt meg så finner vi en løsning tilpasset ditt nivå. Det er en fordel at du har noe treningsgrunnlag fra senere tid. Vi jobber mye i tidsintervaller, og du gjør det du klarer i løpet av gitt tid. Det er ingen skam å måtte ta seg en ekstra pustepause de første gangene - du vil raskt merke progresjonen og helt sikkert la deg inspirere av å se at alle tar seg skikkelig ut, og er kjempefornøyde etterpå! I løpet av kursperioden jobber vi tyngre, tøffere og raskere.

Meld deg på her.