Kreativ Trening

Skreddersydd trening til din bedrift

Jeg tilbyr skreddersydd trening til din bedrift, inne og ute. Jeg tilbyr alt fra gruppetimer innen kondisjon og styrke inne til bootcamp og løpetrening ute. Jeg kan også tilpasse egne treningsprogram til deres ansatte som de i stor grad vil kunne dra nytte av på egenhånd - enten det gjelder tøffere trening, eller ergonomisk trening for å forebygge skulder- og nakkeproblematikk. Jeg kommer gjerne til din bedrift for en uforpliktende samtale.

ARRANGEMENTER

 Jeg kan hjelpe din bedrift med ulike arrangementer hvor du ønsker innslag med fysisk aktivitet. Jeg kan også lage egne fagsamlinger hvor vi fletter teori og praksis sammen.

 Jeg tilbyr spesifikke opplegg og fellessamlinger for bedrifter og treningsgrupper rettet mot ulike løp og har særlig erfaring med Holmenkollstafetten og Oslos Bratteste.

 Jeg hjelper deg gjerne med å utvikle en ide om hvordan fysisk aktivitet kan passe inn i ditt arrangement. Send meg en mail, så kommer vi sammen fram til en løsning som passer deg Mestringsfølelse og treningsglede vil alltid stå i fokus i mitt arbeid med større eller mindre grupper.

Inspirasjonskurs med utgangspunkt i boka TREN UTE

La meg inspirere din gjeng eller arbeidsplass til selv å skape egne, gode treningsøkter! Med utgangspunkt i min bok "TREN UTE - Sterk med kreativ trening", lager jeg ulike samlinger som jeg tilpasser din gruppe. Jeg vil gi dere mange tips til hvordan dere selv kan dra i gang egne mosjonsgrupper, hvor dere selv står i regien, enten det være seg i arbeidstiden, eller kveldstrening i gata hvor du bor.

 Rune Helland

Kristin er strukturert og kreativ med stor variasjon på øktene og øvelsene. Treningsøktene er meget effektive og det er minimalt med dødtid. Hun er god på å få frem det beste i hver og en i en gruppe med relativt store nivåforskjeller. Jeg har kun fått positive tilbakemeldinger fra mine kollegaer i Orkla.

Rune Helland, Direktør, Investor Relations, Orkla ASA

 Rebekka Th. Egeland

Kristin er faglig sterk, engasjert og svært profesjonell i det arbeidet hun foretar seg. Jeg kan anbefale henne på det sterkeste!

Rebekka Th. Egeland, Daglig leder, Falck Healhcare